Реєстрація /

На мосту Патона впроваджують нову схему руху

Так хочуть розвантажити міст.

Для зниження навантаження на несучі конструкції моста Патона, його обстеження і оцінки експлуатаційної придатності на шляхопроводі київська влада впроваджують нову схему організації дорожнього руху.

Про це стало відомо з повідомлення прес-служби КП «Центр організації дорожнього руху».

Повідомляється, що зміни в схему організації дорожнього руху на столичному мосту Патона будуть впроваджувати в кілька етапів. В рамках першого етапу буде введена заборона руху по мосту Патона вантажівок вагою понад 3,5 тонн.

Бригади комунальників вже почали встановлювати на під'їздах до шляхопроводу дорожні знаки 3.3 «Рух вантажних автомобілів заборонено». В цілому ж планується встановити близько 50 таких знаків.

Як повідомляється, на минулому тижні на розв'язках біля мосту було розташовано 15 інформаційних щитів, що попереджають про обмеження руху вантажівок.

Стаття по темі: Скільки ремонтують мости в Києві: рекордсмен Південний міст перекритий 5 місяців на рік

Раніше повідомлялося, що з 2018 року київська влада внесла до Програми економічного і соціального розвитку Києва  роботи з реконструкції мосту імені Є. О. Патона, однак не має можливості розпочати відповідні роботи.

За його словами, міст, введений в експлуатацію ще 1953 року, перебуває під охороною держави як пам’ятка архітектури і містобудування місцевого значення.

Джерело