Реєстрація /

На Броварському проспекті висадили дерева

Всього з’явилося 38 дерев.

Між Броварським проспектом та вулицею Кіото (у кварталі № 57 Дніпровського лісництва Дарницького ЛПГ) висадили 38 крупномірних дерев – 10 дерев сумаху, 11 лип і 17 кленів сріблястих.

Про це повідомили в КО «Київзеленбуд».

«Раніше працівники КП «Дарницьке ЛПГ» висадили на цій ділянці 6 тисяч сіянців сосни звичайної та 1 тисячу дубу звичайного. Отруєні зловмисниками сосни зробили це місце відомим серед киян та активістів. І ми планували заліснювати ділянку разом із активістами. Було чимало охочих приєднатися. Проте карантин вніс корективи і довелося відмінити масові акції. Тим більш, що рослини не можуть чекати завершення карантину. Обіцяли, що навесні тут посадимо дерева, і ми своє слово тримаємо», – зазначив в. о. генерального директора КО «Київзеленбуд» Олексій Король.

Перед висаджуванням дерев прибрали захаращення, провели лісовідновні заходи.

Читайте також: Найдешевші квартири в Києві в 2020 році: який бюджет на покупку та безпека угоди

Раніше повідомлялося, що у квітні-травні цього року в столиці відкриють після капітального ремонту п’ять парків: «Партизанська слава» (Дарницький район), другу чергу парку «Сирецький» (Шевченківський район), другу чергу парку на Троєщині (Деснянський район), «Совки» (Святошинський район) і «Лебединий» (Дарницький район). На оновлення та капремонт зелених зон цього року місто спрямує майже 500 млн грн.

Джерело