Реєстрація /

Міст на вулиці Леся Курбаса відремонтують

Роботи почнуть цього року.

Із метою збільшення пропускної спроможності у Солом’янському районі у 2019 та 2020 роках капітально відремонтують шляхопровід на перетині проспектів Комарова та Леся Курбаса із залізницею Київ-Волинський – Святошино (біля платформи «Борщагівка»).

Про це йдеться у розпорядженні КМДА № 1041.

«Київавтодор» має забезпечити розроблення, експертизу та затвердження проектної документації.

На шляхопроводі, зокрема, капітально відремонтують проїжджу частину мостового полотна і тротуари, оновлять прогонові будови із відновленням несучої арматури, замінять перильну огорожу та зовнішнє освітлення, що дозволить забезпечити належний санітарно-технічний стан шляхопроводу.

Нагадаємо, торік відремонтовано майже 300 км столичних доріг і проїздів. Загалом за кілька останніх років у Києві оновили понад 830 кілометрів доріг.

Стаття по темі: Скільки ремонтують мости в Києві: рекордсмен Південний міст перекритий 5 місяців на рік

Також Вантовий міст через гавань р. Дніпро готують до демонтажу, який розпочнеться не раніше наступного року. У зв’язку із перенесенням інженерних мереж, що проходять під мостом, задля безпеки водіїв та пішоходів встановлено нові обмежувальні знаки та огородження. Це підготовчі роботи для будівництва заїзду з вул. Верхній Вал на Подільсько-Воскресенський мостовий перехід.

Джерело