Реєстрація /

Мешканці Білої Церкви просять знизити тариф на тепло


Тепло подорожчало на 10%.

Народний депутат Микола Бабенко під час години запитань до уряду у Верховній Раді підняв питання про тариф на тепло в Білій Церкві, який виріс з 14 січня 2020 року на 10%. Крім того білоцерківці написали звернення до президента України з проханням розібратися з теплотаріфом, яке підписали 50 тис. городян.

«Звертаю вашу увагу на місто Біла Церква, де не знижується тариф, а 14.01.2020 підняли тариф на 10%. Наведіть порядок у Білій Церкві», – сказав Микола Бабенко

Мешканці Білої Церкви зібрали 50 тис. підписів під зверненням до президента України. яке передали в офіс глави держави, з проханням розібратися з тарифом на тепло.

Стаття по темі: Відмова у субсидії: хто та чому не отримає допомогу держави

Раніше повідомлялося, що АТ «Укрпошта» з березня по травень виплатила 4,8 мільярдів гривень монетизованих субсидій на оплату комунальних послуг пенсіонерам, які отримують пенсію через поштові відділення.

Середня сума виплачених субсидій за березень-травень становила на рівні 1500 грн. Максимальний середній розмір монетизованих субсидій у березні становив 9273 грн., у квітні – 11062 грн., у травні – 9 326 грн.

Джерело