Реєстрація /

Мешканці Березняків просять зупинити зливання відходів в Дніпро

Відходи зливають з ринку.

Мешканці Березняків просять чиновників розібратися зі зливом відходів в Дніпро біля ТЦ Silver Breeze. Нечистоти потрапляють в річку через каналізаційну трубу.

Секретар комісії Київради з питань екологічної політики Олексій Новіков закликав в.о. голови Державної екологічної інспекції України Ігоря Яковлєва втрутитися в ситуацію.

У річку потрапляють рідкі відходи і вода від миття території ринку «Березняки», але КП не може прийняти ніяких заходів для притягнення до відповідальності причетних осіб або структур.

Для вжиття відповідних заходів реагування КП «ШЕУ по ремонту та утриманню автошляхів та споруд на них Дніпровського району» направило листи в Дніпровську РДА. Таким чином, на думку Новікова, проблема, по суті, вирішена не була.

Стаття по темі: Київська інфраструктура: що реалізовано і що обіцяють зробити в 2019 році

У зв'язку з цим він попросив Ігоря Яковлєва провести позапланову перевірку щодо забруднення Дніпра за вказаною вище адресою.

Раніше повідомлялося, що фахівці «Київводоканалу» повідомили, що на території локомотивного депо «Дарниця» відбувся залповий скид нафтопродуктів у столичну каналізацію.

Джерело