Реєстрація /

Майкл Дуглас продає свою віллу

Коштує нерухомість 32,4 млн. дол.

Шанувальникам актора Майкла Дугласа випала чудова нагода купити його житло. Шикарну віллу актор продає за 32,4 млн. дол. Вона розташована на одному квадратному кілометрі іспанського острова Майорка. У будинку багато спалень, басейн, винний льох і навіть власні виноградник і оливковий гай.

Майкл Дуглас розповів, що купив будинок у 1989 році. А споруджено будинок було в середині IXX століття герцгерцогом Людвігом Сальватором, що спочатку і привернуло увагу нинішнього власника. Він вирішив залишити свій слід в хроніці S'Estaca, тому ось уже 30 років відвідує, а також модернізує і оновлює маєток.

Зараз Майкл Дуглас і його дружина Кетрін Зета-Джонс хочуть продати шикарну ділянку. Вони пояснюють це бажанням передати його справжньому цінителю, який буде володіти «баченням і духом творця Людвіга Сальватора».

 

Стаття по темі: Купити квартиру закордоном: ціни, країни, як оформити угоду

Раніше повідомлялося, що маєток Майкла Джексона в Каліфорнії вирішили продати зі знижкою в 70% – за 31 млн. дол. За словами ріелторів, такий дисконт запропонували через те, що спочатку ціна була істотно завищена.

Джерело