Реєстрація /

Консультантів провідних столичних агентств нерухомості можна перевірити за допомогою смартфона

Ріелторські компанії впровадили інноваційну послугу для безпеки клієнтів.

Агентства нерухомості «Благовіст» та Park Lane, що входять до складу корпорації First Realty Group, приділяють велику увагу підбору і навчанню консультантів з нерухомості, їх відповідності високим професійним стандартам. Нам важливо, щоб наші клієнти отримували якісну ріелторську послугу та були впевнені в тому, що вони мають справу з професіоналами.

На жаль, виявляються окремі випадки, коли недобросовісні особи, які не мають ніякого відношення до АН «Благовіст» або Park Lane, використовують бренд компаній, представляються консультантами агентств, дають клієнтам візитки, які нібито повинні це засвідчити.

Переважно, такі люди, через свій непрофесіоналізм або злий умисел, не допомагають клієнтам у вирішенні їх питань, витрачають їх час, а також намагаються отримати оплату за ненадані послуги.

Щоб убезпечити клієнтів від недобросовісних ріелторів, які можуть представлятися консультантами АН Park Lane або «Благовіст», компанії пропонують інноваційну можливість перевірити статус консультанта простим і зручним способом.

Тепер на зворотному боці візитки консультантів зазначених агентств нерухомості розміщений QR-код. Його можна відсканувати за допомогою офіційних мобільних додатків АН «Благовіст» і Park Lane для пристроїв на Android і iOS (безкоштовно завантажити додаток можна з Play Market і AppStore).

Просканувавши код, клієнт відразу одержить інформацію про те, співпрацює пред'явник візитки з агентством нерухомості чи ні. Якщо пред'явник візитки дійсно співпрацює з АН «Благовіст» або Park Lane, з'явиться напис «Підтверджений», фотографія консультанта, ПІБ, номер абонентського договору з компанією. В іншому випадку, на екрані з'явиться напис, що ця особа не має відношення до компанії, від імені якої намагається надавати послуги.
 

Джерело