Реєстрація /

Конкурс на оренду кінотеатру «Київ» відбудеться 15 квітня

Опублікували оголошення.

У газеті «Хрещатик Київ» опубліковано умови конкурсу на оренду приміщення кінотеатру «Київ», який відбудеться 15 квітня у приміщенні Київської міської державної адміністрації.

Про це повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації з питань здійснення самоврядних повноважень Володимир Слончак.

«Міська влада спільно з громадськістю прописала умови конкурсу так, аби за кінотеатром «Київ» у подальшому було збережено його фестивальне та артхаусне спрямування. Також встановлено стартову оренду плату згідно з оцінкою та враховуючи тип використання будівлі. Наступним нашим кроком стане проведення відкритого конкурсу з відео- та аудіофіксацією», – зазначив заступник голови.

Володимир Слончак переконаний, що такі послідовні та прозорі дії дозволять обрати гідного орендаря, який збереже в Києві кінотеатр із відповідним профілем та зробить його роботу більш ефективною для містян.

Раніше Департамент комунальної власності КМДА оголосив умови конкурсу на оренду приміщення кінотеатру «Київ». Він розташований у центрі столиці на вул. В.Васильківська, 19. 

Джерело