Реєстрація /

Коли школярам видадуть електронний квиток: названо дату

Студентам також видадуть квиток.

Столичним учням видадуть електронний квиток на транспорт до кінця року.

«Повідомляємо, що для учнів електронний учнівський квиток буде виготовлений до кінця року. Квиток всі школярі отримають безкоштовно. Він діятиме впродовж усього навчання в школі на всі види транспорту.

У випадку втрати квитка, його можна буде придбати за символічну плату (близько 100 грн.), замовивши через особистий кабінет киянина. Він буде пільговий, без обмеження поїздками», – повідомили у департаменті транспорту КМДА.

Для студентів буде випущена студентська транспортна картка, на яку буде представлена можливість купувати транспортні продукти з 50% знижкою. Щоб отримати електронний квиток батькам необхідно пройти реєстрацію на порталі надання електронних послуг. Для підтвердження даних, треба скористатися кваліфікаційним електронним підписом (КЕП, ЕЦП) або BankID.

Стаття по темі: Київська інфраструктура: що реалізовано і що обіцяють зробити в 2019 році

Оформити шкільний електронний квиток можна в Особистому кабінеті киянина, вказавши всі необхідні дані про дитину. Виготовлення документів проходить кілька етапів: спершу відправлена заявка потрапляє в навчальний заклад, її перевіряють і підтверджують, після чого передають замовлення на друк учнівських квитків.
Усі електронні учнівські квитки друкують за рахунок міського бюджету. 

Раніше повідомлялося, що у Києві хочуть запровадити програмно-технічний комплекс «Централізований уніфікований контакт-центр» для підтримки користувачів автоматизованої системи обліку оплати проїзду в міському пасажирському транспорті міста Києва.

Джерело