Реєстрація /

«Київгаз» зніме показання лічильників в 5 районах Києва

У списку адрес на техобслуговування – більше 3 тисяч будинків

У п'яти районах Києва протягом наступного тижня, з 22 по 26 липня, компанія «Київгаз» проведе перевірку технічного обслуговування підземних газопроводів і зніме показання газових лічильників.

У списку адрес – більше 3 тисяч будинків Дніпровського, Дарницького, Деснянського, Оболонського та Подільського районів. Про це повідомляється на сайті компанії АТ «Київгаз».

Компанія опублікувала список адрес будинків, в яких планують провести технічне обслуговування газового обладнання.
Так, протягом п'яти днів компанія планує обстежити в загальному 3164 будинків. З них 1963 будинка - в Дарницькому, Дніпровському та Деснянському районах і 1201 – в Оболонському і Подільському районах.

Стаття по темі: Як економити на комунальних послугах в 2019 році: практичні поради

Раніше повідомлялося, що київська влада визначили перелік пільгових категорій громадян, які зможуть безкоштовно поставити лічильник в Києві. Пільговики можуть скористатися соціальною послугою і встановити в своїх квартирах безкоштовні лічильники гарячої та холодної води в найближчі три роки. Відповідний проект опублікований КМДА.

Столична адміністрація готова оплачувати не більше 3450 грн, щоб пільговики могли безкоштовно поставити лічильник гарячої і холодної води. Якщо зазначена в кошторисі сума буде більше, киянам доведеться доплачувати різницю самостійно.

Джерело