Реєстрація /

Кияни заборгували за воду 626 мільйонів гривень

Боржників відключають.

Станом на кінець липня 2019 року заборгованість мешканців Києва по оплаті за послуги, що надаються КП «Київводоканал», склали 626 млн гривень.

Про це стало відомо з повідомлення прес-служби компанії.

Попередження про наявність боргу надані 8,2 тис. абонентам багатоповерхівок і 3,5 тис. абонентам-юрособам. При цьому укладено договорів на надання послуг з жителями 2,9 тис. квартир і 309 – юрособами. Також триває робота з укладання договорів реструктуризації боргів на загальну суму близько 730 тис. гривень.

Також протягом липня працівниками підприємства було опломбовано 11,6 тис. приладів, а обстежено – 2,6 тис. об'єктів, 95 об'єктів відключили від мереж водопостачання/водовідведення.

Раніше повідомлялося, що передбачено виконання капітального ремонту трубопроводів розподільчих мереж, що забезпечують центральним опаленням та гарячим водопостачанням житлові будинки на Повітрофлотському проспекті, 11, 15, 17, 19, вулиці Шовкуненко, 3, вулиці Стадіонній, 13, вулиці  Гладківського, 8-А та до дитячого садочка на вулиці Стадіонній, 4-А (Солом’янський район).

Джерело