Реєстрація /

Кияни скаржаться на неякісний ремонт переходів біля станції метро «Святошин» (фото)

Потрібно переробляти.

Капітальні ремонти станції метро «Святошин» і підземних переходів до неї були закінчені в 2019 році. Однак, вже зараз кияни відзначають низьку якість проведених робіт. У підземному переході виявилися течі, відвалюється тактильна плитка.

Про це стало відомо з повідомлення журналіста Олександра Рудоманова на сторінці в соцмережі Facebook.

У своєму повідомленні журналіст опублікував фотографії, на яких видно, що облицювання стелі підземного переходу частково обвалилася, на приляганнях стелі до стін видно патьоки, а тактильна плитка на підлозі переходу почала відвалюватися.

Як зазначив журналіст, можливо, перехід незабаром доведеться знову ремонтувати, хоча плями від протікання регулярно підфарбовують.

Станцію метро «Святошин» почали ремонтувати в кінці лютого 2018 року. Терміни закінчення ремонту кілька разів переносилися. У березні 2019 року були завершені основні ремонтні роботи.

ремонт ремонт ремонт

Стаття по темі: На велосипеді столицею: де побудують нові велодоріжки в Києві

Раніше повідомлялося, що на бульварі Леоніда Бикова в Деснянському районі столиці з'явилася двостороння велодоріжка. Її довжина 500 метрів, а ширина 2,0-2,5 метра. Велодоріжка облаштована київськими комунальниками в рамках впровадження нової схеми організації дорожнього руху.

Джерело