Реєстрація /

Киянам показали, як просувається друга черга реконструкції парку на Троєщині

Вже розчистили озеро.

У Деснянському районі столиці триває капітальний ремонт другої черги парку «Троєщина», що розташований уздовж проспекту Шухевича. Відео про те, як оновлюють зону відпочинку опублікував мер Києва Віталій Кличко.

«Тривають активні роботи з капітального ремонту другої черги парку «Троєщина», що розташований уздовж проспекту Шухевича в Деснянському районі. Першу чергу оновленої зони відпочинку ми відкрили у жовтні минулого року. І маємо багато позитивних відгуків від мешканців Троєщини, – зазначив у дописі до відео Віталій Кличко. – На другій черзі уже розчистили територію, озеро. Почали прокладати пішохідні доріжки».

У новій частині парку також облаштують поливо-зрошувальну систему, велодоріжку. Для комфортних і безпечних вечірніх прогулянок – сучасне освітлення. Будуть встановлені нові лави та урни, навігація, відеоспостереження, а також здійснять озеленення території. У цій частині парку також облаштують універсальне поле для міні-футболу й волейболу, спортивний майданчик із тренажерами та альтанку для гри в шахи.

За сприятливих погодних умов, роботу планують завершити до 10 грудня цього року. 

паркпаркпаркпарк

Стаття по темі: Зростання цін на квартири в новобудовах Києва: вибори та нові буднорми – що більше вплине?

Раніше повідомлялося, що Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України хоче передбачати у нових або реконструйованих парках відповідні інженерні мережі для розміщення невеликого сучасного кафе чи магазину для зручності відвідувачів.

Джерело