Реєстрація /

Як отримати довідку про місце проживання в Києві on-line

Отримання довідки про реєстрацію місця проживання здійснювалося в режимі on-line і без безпосереднього залучення заявника

Від початку 2019 року довідку про реєстрацію місця проживання з Реєстру територіальної громади міста Києва видано понад 1,7 млн. разів. Отримання довідки про реєстрацію місця проживання здійснювалося в режимі on-line і без безпосереднього залучення заявника, який звернувся за адміністративною послугою.

Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

За 2018 рік довідку про реєстрацію місця проживання з Реєстру територіальної громади міста Києва видано близько 2 млн. разів.

До Реєстру підключені державні органи, органи місцевого самоврядування, підприємства, установи, організації, а отже це дозволяє значно зменшити кількість звернень у центри надання адміністративних послуг.

«Економляться сили та час як мешканців міста Києва, так і користувачів Реєстру, які отримують всю необхідну інформацію в режимі on-line», – зазначив Микола Поворозник.

Стаття по темі: Реєстрація місця проживання в Україні за новими правилами: як впливає на ринок нерухомості

За його словами, у планах інтеграція Реєстру з базами даних Департаменту соціальної політики в частині пільгових категорій громадян та одержувачів субсидій, а також із базою даних Державного реєстру актів цивільного стану громадян у частині отримання інформації щодо новонароджених та померлих громадян.

Раніше повідомлялося, що для визначення порядку та особливостей функціонування «Реєстру домашніх тварин» розпорядженням КМДА № 1137 затверджено Положення про цю інформаційну систему.  

Джерело