Реєстрація /

Киян просять висловити думку щодо пріоритетних екологічних проблем столиці


Можна проголосувати.

Киян запрошують долучитися до опитування щодо пріоритетних екологічних проблем столиці у рамках розробки Плану дій «Зелене місто». Пройти опитування можна за посиланням: https://bit.ly/37lT0X3.

Опитування допоможе врахувати погляди зацікавлених сторін та визначити комплекс пріоритетних екологічних проблем, які місто розв’язуватиме шляхом послідовної реалізації свого Плану дій «Зелене місто».

Нагадуємо, що Київ серед перших 40 міст різних країн світу розробляє свій План дій «Зелене місто» у рамках Програми Європейського банку реконструкції та розвитку «Зелені міста» за підтримки SIDA.

Стаття по темі: Купівля квартири у забудовника: безпечні і не дуже способи інвестування

Раніше повідомлялося, що у 2019-2021 роках реставрують комплекс стадіону «Старт». Ремонт торкнеться нежилих будівель на вулиці Шолуденка, 26-28/4 у Шевченківському районі.

Відповідне доручення дано розпорядженням КМДА № 1008.

Зокрема, замовником робіт визначено комунальне підприємство «Спортивний комплекс «Старт». Підприємство має забезпечити цього року розроблення проектної документації, проведення її експертизи та затвердження, а також подбати про отримання дозволів на проведення робіт від Міністерства культури України та Департаменту охорони культурної спадщини.

Джерело

Теґи