Реєстрація /

Киян попередили про можливі зсуви біля житлових будинків


Зсуви можуть бути через танення снігу.

Фахівці КП «Спеціалізоване управління протизсувних підземних робіт» попередили про можливі зсуви грунту через весняне танення снігу і активізації зсувних явищ. Щоб уникнути аварійних ситуацій, балансоутримувачів будинків рекомендується прочистити стоки і дренажі.

Про це стало відомо з повідомлення комунального підприємства СУППР.

«З метою запобігання можливих аварійних ситуацій, пов'язаних з зсувами грунтів, всім суб'єктам господарювання (землекористувачам, керівникам підприємств, організацій, установ та об'єднань, власникам земельних ділянок, розташованих в оползнеопасной зоні), необхідно дотримуватися вимог протизсувного режиму», – йдеться в повідомленні.

Зокрема, щоб запобігти деформації і руйнування будинків, балансоутримувачів пропонується обстежувати протизсувні споруди (водостоки, лотки, дренажі, підпірні стіни і т.д.) і забезпечити їх постійну експлуатацію.

Стаття по темі: На велосипеді столицею: де побудують нові велодоріжки в Києві

Раніше повідомлялося, що на бульварі Леоніда Бикова в Деснянському районі столиці з'явилася двостороння велодоріжка. Її довжина 500 метрів, а ширина 2,0-2,5 метра. Велодоріжка облаштована київськими комунальниками в рамках впровадження нової схеми організації дорожнього руху.

Джерело