Реєстрація /

Хід будівництва житлового комплексу Great у 2021 році

У житловому комплексі Great, який зводиться в Дарницькому районі Києва компаніями IB Alliance та РІЕЛ, активно тривають будівельні роботи.

За рік закінчили і ввели в експлуатацію перші три будинки. Четвертий, п’ятий та шостий на початку року були на етапі монолітних каркасів. На сьогодні – на фінішній прямій. Тут вже закінчують оздоблювальні роботи. 

Максимально швидко виросли монолітні каркаси ще п’яти будинків – з дев'ятого по тринадцятий. В цих будинках активно триває влаштування цегляної кладки. На початковій стадії сьомий та восьмий будинки.

Паралельно зводиться офісний комплекс.

Подробиці про хід будівництва за рік ви можете дізнатися у наступному відео:

Great – це спільний проект забудовників IB Alliance та РІЕЛ, який передбачає будівництво багатофункціонального житлового комплексу комфорт-класу з 13 будинків на березі Дніпра, об’єднаних власною розвиненою інфраструктурою. Для мешканців запланований великий парк з ландшафтним дизайном, зонами відпочинку і прогулянковими алеями, велодоріжки, дитячі та спортивні майданчики.

Запроектований двоповерховий торговельно-офісний комплекс та торговельно-сервісні об’єкти на перших поверхах. Передбачений власний дитсадок, початкова школа, міні-стадіон зі спортивною зоною, триповерховий офісний центр із окремим паркінгом. Для автовласників також запланований наземний і великий підземний паркінг із зарядками для електромобілів.

Нагадуємо, що у житловому комплексі діє акція за умови повної оплати – подробиці за посиланням.

Актуальні акції, новини будівництва та переваги житлового комплексу ви можете дізнатися з нашого каналу в Telegram – за посиланням

Джерело