Реєстрація /

Форум IV Annual Eastern Europe Real Estate Forum and Project Awards

Щорічно EE Real Estate Forum & Project Awards відвідують понад 200 ключових персон ринку нерухомості

26 листопада бізнес-асоціація URE Club спільно з видавництвом Europaproperty.com проведе Форум країн Східної Європи для компаній – учасників ринку нерухомості. Форум пройде в InterContinental Hotel в четвертий раз. Івент об'єднає професіоналів ринків нерухомості України, Казахстану, Азербайджану, Грузії, Білорусі, Молдови. Даний Форум традиційно приваблює іноземних інвесторів і компанії, яким цікавий потенціал регіону.
 
Цього року головною темою заходу стане «Житлова нерухомість як драйвер зростання економіки регіону» і титульним партнером виступить міжнародна платформа пошуку житла Flatfy.

В останні роки світовий обсяг інвестицій в житлову нерухомість був набагато вище, ніж в комерційну і індустріальну. В Україні, так само як в Грузії, Казахстані, Білорусі саме житлова нерухомість лідирує за кількістю введених в експлуатацію метрів житла, на відміну від об'єктів комерційного призначення. Глобальний тренд в повній мірі можна відчути не тільки в тому, що житлових об'єктів будується більше, але і в тому, що забудовники житла включають в проекти об'єкти соціальної інфраструктури: торгові центри, громадські будівлі, офісні площі і навіть готелі. Причому найбільшу увагу інвестори приділяють багатоквартирним комплексам, студентському житлу і будинкам престарілих. Разом з тим, частина інвесторів, охочих розподілити активи між різними класами нерухомості, переключаються на колівінгі і багатоквартирні комплекси. Вісім європейських ринків привернули в цей тип власності близько 27 млрд дол. В 2017 році.

 IV Annual Eastern Europe Real Estate Forum and Project Awards

Коли очікувати їх втілення в життя у нас і що для цього потрібно - розкажуть експерти в рамках Форуму, який за підтримки Flatfy став в цьому році Flatfy Residential Day. Однією з тем обговорення стануть також «центри тяжіння», що стали новим форматом нерухомості в Європі, який також називають «розумним форматом».

У програмі Форуму в цьому році:

  • Обговорення юридичних аспектів і зв'язків з державними органами при роботі з інвестором.
  • Питання урбанізації та розвитку міст.
  • Інвестиційна дискусійна панель, під час якої будуть обговорюватися основні можливості для інвесторів регіону і інструменти залучення іноземних інвестицій.

Серед спікерів заходу провідні забудовники регіону, архітектори і консультанти, аналітики ринків. До діалогу запрошені і чиновники міської та державного рівня. Детальна програма вже на сайті події eeaawards.com.

«Так як захід проводиться вже в четвертий раз, ми чудово розуміємо інтереси наших гостей і у виборі головної теми Форуму орієнтувалися як на міжнародні тренди, так і на властиві ринку нерухомості Східної Європи особливості. До того ж, титульним партнером Форуму, його інтелектуальної складової, стала міжнародна платформа пошуку житла Flatfy. Це не тільки підтверджує правильний вибір теми і акцентів програми в цьому році, але і підкреслює міжнародний статус заходу», – коментує Ольга Соловей, CEO URE Club.

Програма заходу, розроблена експертами Europaproperty.com спільно з URE Club, успішний досвід роботи яких на ринку девелопменту становить понад 10 років, націлена на отримання гостями і учасниками достовірної інформації про кожному регіоні з метою оцінки інвестиційної привабливості кожного.

Місце: InterContinental Hotel, вул. Велика Житомирська, 2А

Контактна особа: Циснамі Васадзе, t_vasadze@ureclub.com, +380 67 508 80 81

Джерело