Реєстрація /

Два проекти українського забудовника перемогли у міжнародному конкурсі*

Будівельна компанія Geos другий рік поспіль була удостоєна нагороди в одному з найпрестижніших міжнародних конкурсів нерухомості – The European Property Awards. Цього разу перемогу здобули два проекти: житловий комплекс AuRoom (Київ, Україна) і житловий комплекс Raday Residence (Будапешт, Угорщина).

Компанія Geos конкурувала з кращими професіоналами в галузi нерухомості європейських країн, і ці об'єкти були визнані кращими в своїх категоріях: ЖК AuRoom – «Висотне будівництво», ЖК Raday – «Житлова забудова»/

ЖК AuRoom – це монолітно-каркасна будова із заскленими балконами, великими вікнами, просторими терасами. Вентильований фасад створює виразний вигляд комплексу, забезпечує утеплення стін, оптимальну температуру і вологість повітря в квартирах.

ЖК Raday – це сучасна новобудова в самому центрі столиці Угорщини – Будапешті. Будинок розташований на вулиці Raday в одному з центральних районів міста – Ференцварош. Будівництво комплексу Raday ведеться згідно з чинними європейськими стандартами на основі сучасних вимог до якості, безпеки, екологічності житла. Восьмиповерховий будинок з трьох секцій архітектори вміло вписали в навколишню архітектуру, при цьому сучасний фасад не тільки не порушує загальну гармонію, а й надає будинку власний неповторний стиль.

Проекти, що беруть участь у конкурсі The European Property Awards оцінюються незалежною групою з 70 експертів галузі. Оцінка фокусується на дизайні, обслуговуванні, інноваціях, оригінальності і прихильності традиціям. Суддівську колегію очолюють члени Палати лордів парламенту Великобританії.

Нагорода The European Property Awards є найбільшою, найпрестижнішою і широко визнаною в цій галузi.

*PR-матеріал компанії