Реєстрація /

До вашої уваги новини з будівельного майданчика ЖК EDELDORF, який зводиться на першій лінії Печерська

Будівельники почали працювати над двома будинками одночасно

– Зі зміною керуючої компанії активність будівництво суттєво зросла, – розповіли нам в відділі продажів ЖК EDELDORF. – Зокрема, у листопаді будівельники почали працювати над двома будинками одночасно. Раніше роботи велися поперемінно на першому і другому будинках.

ЖК EDELDORF вирізнятиметься на фоні печерського ландшафту – як виразною формою, так і наповненням.

Прагнучи зробити комплекс по-справжньому особливим, забудовник прийняв рішення про низку змін на проекті, що стосуються екстер'єру та інтер'єру житлового комплексу, а також інфраструктури. Зокрема будуть розширені зони лобі, виокремленні зони для відпочинку дорослих та дітей, а на стилобаті буде переосмислене зонування так, щоб надати акцент перевагам комплексу – неповторним видовим характеристикам, і відкрити оглядовий майданчик. Забудовник працює також у напрямку організації експлуатованої покрівлі, але про це поки що говорити зарано.

– Ми надихались світовими прикладами урбаністичних рішень, та маємо намір звести житловий комплекс за світовими стандартами та зробити його еталоном архітектури – зазначили експерти з продажів ЖК EDELDORF.

Пропонуємо вам звіт будівельних робіт

Будинок №1

Хід будівництва ЖК EDELDORF
  • Монолітні роботи ведуться на рівні 22-го поверху.
  • Монтаж вентблоків на 17 поверсі.
  • Роботи по кладці цегли проводяться на рівні 13-го-15-го поверху.

Будинок №2

Хід будівництва ЖК EDELDORF
  • Демонтаж опалубки плити перекриття 17-го поверху та армування вертикала стін 17 поверху.
  • Ведуться роботи по кладці цегли на рівні 14-15-го поверхів.

Про компанію Futura hata

Заснована в 2018 році, спільно з партнерами на сьогодні одночасно зводить 12 будинків у трьох інфраструктурних проектах столиці: Svitlo Park, White Lines, Edeldorf загальною площею 24 га.

Futura Hata надає розстрочку на покупку нерухомості до 7 років, у тому числі і після введення об'єктів в експлуатацію, що підтверджує фінансову надійність компанії-забудовника.

Джерело