Реєстрація /

ДАБІ відмінила дозвіл на будівництво новобудови у центрі

Будівництво скандальне.

Держархбудінспекція здійснила документальну перевірку щодо правомірності видачі містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки на вул. Гоголівській 32-В у Шевченківському районі міста Києва. В ході перевірки встановлено невідповідність намірів забудови земельної ділянки Генеральному плану міста Києва. Отже, за результатами документальної проведено позапланову перевірку та прийнято рішення про скасування дії містобудівних умов та обмежень.

Відповідно до норм Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» наказом Держархбудінспекції анульовано дозвіл на виконання будівельних робіт IV 113192280670 на будівництво житлового будинку на вул. Гоголівська 32-В у Шевченківському районі міста Києва.

Стаття по темі: Київська інфраструктура: що реалізовано і що обіцяють зробити в 2019 році

Раніше повідомлялося, що Верховна Рада України прийняла у першому читанні законопроект №1052 «Про внесення змін до Закону України «Про будівельні норми» щодо удосконалення нормування у будівництві», який пропонує ввести і надавати перевагу новому методу нормування у галузі – параметричному.
 

Джерело