Реєстрація /

CLAP тепер можна протесувати у шоу-румі «Укрбуду»*

Корпорація «Укрбуд» відкрила в центральному відділі продажів презентаційну кімнату системи CLAP. Це своєрідна демоверсія квартири, обладнаної системою розумного будинку, яка незабаром з'явиться в нових житлових комплексах девелопера. У ній клієнти можуть особисто вивчити всі компоненти системи і протестувати доступні функції: відрегулювати температуру у приміщенні, дистанційно перекрити воду в крані, увімкнути обігрів підлоги, налаштувати сценарій під конкретну ситуацію, проконтролювати витрати на «комуналку» тощо.

Управління системою здійснюється дистанційно з мобільного додатка або через браузер. На екрані відображаються всі дані квартири, а також інформація про комунальні послуги та витрати, які можна оплачувати за допомогою системи.

Перші квартири з інтегрованою системою розумного будинку будуть представлені у житлових комплексах «Укрбуду», що здаються в експлуатацію з 2018 року, починаючи з клубного будинку Spas Sky, який планується здати цієї весни.

CLAP – це перша повноцінна система розумного будинку, яка повністю створена в Україні. Вона складається з датчиків і регуляторів, розташованих у кожній кімнаті, єдиного координаційного центру і панелі управління, об'єднаної з відеодомофоном. Всі датчики розташовані у квартирі і працюють на батарейках, які вимагають заміни лише раз в 5 років.

Детальніше про можливості та переваги CLAP можна дізнатися з презентації на сайті розробника.

Запрошуємо відвідати шоу-рум за адресою: Київ, вул. Євгена Сверстюка, 23. Графік роботи центрального відділу продажів: Пн-Пт: з 09:00 до 20:00, Сб: з 10:00 до 18:00, Нд: вихідний.

*PR-матеріал компанії

Теґи