Реєстрація /

Частка нежитлових приміщень на ринку оренди збільшується

Ця тенденція продовжиться і в наступні місяці.

Осінь 2017 року на ринку нерухомості Києва показує традиційно активний попит і стабільні ціни на об'єкти, виставлені на продаж. Про це повідомляють в агентстві нерухомості «Благовіст».

«Осінній сезон в цьому році стабільний і активний. Вересень і жовтень можна порівняти за показниками. Більшість рішень про покупку приймаються оперативно, період розгляду помітно скоротився. Аналізуючи кількість запитів, що надходять в агентство, ми можемо зробити висновок, що ринок готується до листопада-грудня, які обіцяють бути ще більш активними », – коментує ситуацію на ринку Олена Біберова, Генеральний директор АН« Благовіст ».

Активність на ринку оренди зростає. При цьому, як і прогнозувалося раніше, збільшується частка офісних і комерційних приміщень в загальному обсязі угод з оренди. На думку фахівців, ця тенденція збережеться до кінця поточного року.

«Наш прогноз щодо збільшення частки офісних і комерційних приміщень на ринку оренди нерухомості себе виправдав. У жовтні кількість таких угод зростала і в наступні місяці ця тенденція продовжиться. Загальна ситуація на ринку оренди буде залишатися стабільною до Нового року із зростаючим трендом популярності об'єктів нежитлового фонду», – прогнозує директор агентства.

Джерело