Реєстрація /

Будуємо житло для вас і вашого автомобіля – ЖК «Центральний»

У житловому комплексі «Центральний-2» по вулиці Університетській в Ірпені відкрили підземний паркінг для мешканців першого будинку. Це сучасний простір зі зручними проїздами та просторими паркомісцями. Тут є ліфт, цілодобове відеоспостереження та охорона. В перспективі планується встановити зарядні пристрої для електромобілів.

«Небагато будівельних компаній в Ірпені проєктують у своїх житлових комплексах підземні паркінги. Це дороговартісна робота, яка потребує значних фінансових затрат, інженерних рішень і додаткового часу. Але ми в ЖК «Центральний» вирішили робити свої проєкти повноцінними, тому підземний паркінг входить до переліку переваг, які отримують наші клієнти», – пояснив девелопер ЖК «Центральний» Олександр Пікулик.

Загалом для першого будинку передбачено 55 паркомісць, мешканці можуть придбати їх у власність. За площею вони поділяються на стандартні, збільшені та компактні. Паркінг має зручний заїзд із вулиці, а також ліфт, яким мешканці можуть піднятися додому і, навпаки, – спуститися до свого авто, не виходячи на вулицю. Паркінг обладнаний усіма системами пожежогасіння та димовідведення, а також вентиляцією. Встановлене якісне освітлення та навігаційні вказівники-світловідбивачі. Це робить проїзд максимально зручним.

В ЖК «Центральний-2» відкрили підземний паркінг

«Ми ретельно подбали про безпеку автомобілів: на паркінгу працює цілодобовий відеонагляд, – додає Олександр Пікулик. – Заїзд і виїзд контролюються за номерами автомобілів, що занесені до системи. Їх ідентифікує камера і ворота автоматично відчиняються».

Крім цього, ЖК «Центральний-2» пропонує окремі компактні паркомісця для мототранспорту. В перспективі компанія планує взяти до уваги світові тренди та встановити на паркінгу зарядку для електромобілів.

В ЖК «Центральний-2» відкрили підземний паркінг

«Сьогодні автомобіль – це, образно кажучи, повноцінний член сім’ї. Тому неправильно, якщо я сам перебуватиму в комфортних умовах, а машину кину просто десь під будинком. Тож я одразу розглядав можливість купити квартиру з паркінгом, зараз підбираю зручне місце для свого авто», – розповідає Анатолій, який цього року зробив ремонт у своїй квартирі і разом із родиною переїхав до першого будинку ЖК «Центральний-2».

Він також зазначив, що і сам будинок збудований високопрофесійно: «Ми робили невелике перепланування в нашій квартирі. Під час демонтажу стіни побачили зсередини рівень виконання робіт. Будівельники, які працювали в нас, одразу сказали, що будинок зведений дуже якісно. За їхніми словами, за останні років сім вони не зустрічали такої якості робіт у новобудовах». 

В ЖК «Центральний-2» відкрили підземний паркінг

Зараз готуються документи для здачі в експлуатацію наступного будинку ЖК «Центральний-2», послідовно в компанії відкриватимуть другу чергу паркінгу. Загалом житловий комплекс «Центральний-2» – це 8 будинків бізнес-класу, розташованих поблизу парку та хвойного лісу в Ірпені, на Київщині.  

Джерело