Реєстрація /

Будівельники хочуть працювати в «Укрбуді»*

Українська державна будівельна корпорація «Укрбуд» увійшла до рейтингу кращих роботодавців року за версією журналу «Фокус». Відкрите голосування забезпечило їй місце в трійці лідерів в розділі «Будівництво». Автори рейтингу зазначають, що для поповнення кадрового резерву «Укрбуд» готовий запрошувати на роботу здібних випускників будівельних вишів. При цьому наголошується, що студентам дозволяють відвідувати об'єкти компанії, аби вони могли на практиці ознайомитися з реаліями професії.

«Хороший професіонал має бути впевнений у тому, що він не залишиться без роботи і що його працю буде належно винагороджено. А в сфері житлового та промислового будівництва України попит на кваліфіковані кадри традиційно високий, тому роботодавці-лідери зобов'язані давати своїм співробітникам і сучасні умови праці, і можливість повністю реалізувати свій потенціал всередині компанії. Сьогодні ми відкриті для справжніх серйозних інновацій, для нових стандартів життя, і втілення цих планів неможливо без здібних фахівців. Не тільки будівельників, але і представників інших професій. Їх професіоналізм - це гарантія якості нашої роботи», – наголосив Олег Майборода, генеральний директор «Укрбуд Девелопмент».

Відзначаючи гідний рівень зарплати, укладачі рейтингу звертають увагу і на річні бонуси, на які можуть претендувати керівники середньої ланки. А також на можливість придбання житла зі знижкою, передбачену як мотивацію для співробітників.

Відбір переможців рейтингу проходив у два етапи. Спочатку автори відібрали по 10 компаній в кожній з 14 представлених в топі галузей. Всі вони входять до сотні найбільших в країні за річним оборотом і обсягом сплачених податків, а також вважаються лідерами у своїй сфері, перемагаючи в різних рейтингах в профільних ЗМІ. А трійки лідерів визначали вже шляхом голосування серед членів студентської організації «Студреспубліка» та читачів сайту focus.ua. Всього в укладанні рейтингу взяли участь близько 5 тисяч 500 осіб.

*PR-матеріал компанії

Теґи