Реєстрація /

Будівельна компанія GEOS виходить на іспанський ринок

Житловий комплекс Arenal в Іспанії стане вже шостим об'єктом, який девелопер будує в Євросоюзі.

Після успішного запуску угорського підрозділу компанія GEOS прийняла рішення про вихід на іспанський ринок. Таким чином, житловий комплекс Arenal в Іспанії стане вже шостим об'єктом, який девелопер будує в Євросоюзі.

«Ми вийшли на міжнародний ринок. Саме міжнародний з точки зору наших покупців. Адже серед покупців угорської нерухомості істотну частку займають китайські інвестори і жителі інших європейських країн, крім самих угорців. Серед жителів північних європейських країн ми побачили попит на нерухомість в більш комфортних кліматичних умовах. Вони купують апартаменти в південній частині Іспанії, де проводять зимові місяці. А в решту часу апартаменти здаються туристам і приносять стабільний дохід власникам. Регіон Costa Blanca обраний нами після детального аналізу ринку нерухомості. Саме цей регіон останнім часом показує впевнене зростання як за вартістю, так і за кількістю угод. Він має гарне розташування порівняно недалеко від двох великих аеропортів міст Аліканте і Валенсія», – розповідає Максим Барбаш про новий об'єкт в Іспанії.

Житловий комплекс Arenal в Іспанії

Комплекс Arenal відноситься до бізнес-класу, що передбачає особливу увагу до матеріалів, які використовуються при будівництві. Крім вимог відповідно до класу нерухомості, в силу вступають іспанські містобудівні норми. Перш за все, це високі вимоги по енергоефетивності будівлі. За словами Максима Барбаша, «завдяки сучасним рішенням, які ми впроваджуємо при будівництві, витрати електроенергії на утримання будинку будуть знижені на 60%. Ми також застосовуємо додаткову термоізоляцію, якою як правило нехтують локальні забудовники. У будинку будуть використані також альтернативні джерела енергії. Все це допомагає нам досягати високих показників енергоефективності будівлі». Ще однією особливістю будівництва в Іспанії є посилений контроль – всі етапи будівництва контролюються сторонніми організаціями, які спеціалізуються на певному виді робіт.

Комплекс Arenal розташований в дивовижному місці як з точки зору природи і ландшафту, так і з точки зору інфраструктури. Перш за все, це приємне Середземне море - будинок знаходиться безпосередньо біля пляжу Arenal c дрібним білим піском. У місті Calpe знаходиться унікальне озеро з рожевими фламінго, які живуть там протягом всього року. Місто оточене національними парками, один з них - вражаючий мис Іфач, який виступає в море і прикрашає морську панораму. Саме така панорама відкривається з апартаментів комплексу Arenal. Варто підкреслити, що вид на море відкривається навіть з нижніх поверхів комплексу. Місто Calpe оточене горами, і крім морського виду з апартаментів видно гори.

Житловий комплекс Arenal в Іспанії

У місто легко дістатися від аеропортів Валенсії або Аліканте. Можна вибрати як залізничне сполучення, так і автомобільне - повз місто проходить сучасна автострада Mediterraneo. Незважаючи на високу туристичну привабливість, місто і вся інфраструктура активні цілий рік і не мають явної сезонності. Інфраструктура Calpe добре розвинена: різноманітні школи, дитячі освітні та розвиваючі установи, кілька медичних центрів, торгові центри та супермаркети.

Жилой комплекс Arenal в Испании

За всі апартаменти в комплексі відповідає професійна компанія з управління нерухомістю. Вона може здавати апартаменти в оренду, забезпечуючи стабільний дохід власникам і, в той же час, контроль за збереженням майна.

«Для нас велика честь, то, що міська адміністрація довірила нам будівництво комплексу безпосередньо біля моря, формуючи силует міста. Ми обов'язково докладемо всіх зусиль і можливостей, щоб створити комплекс, який стане окрасою міста Calpe», – Максим Барбаш, голова ради директорів будівельної компанії GEOS.

Джерело