Реєстрація /

Біля лікарень у Києві змінять схему руху


Швидкі зможуть приїжджати швидше.

Київська міська державна адміністрація реалізує комплексну програму з максимально швидкого перевезення хворих до медичних закладів. Про це повідомив заступник голови КМДА Костянтин Усов.

«Ми визначили перелік медичних установ Києва з найбільш проблемними під’їздами для швидких допомог. Зараз триває робота із упорядкування дорожнього руху на заїздах до лікарень, щоб забезпечити оперативне прибуття швидких до місця надання термінової медичної допомоги», – зазначив Костянтин Усов.

За словами заступника голови КМДА, в чотирьох медичних закладах Києва вже встановлено делініатори у місцях заїзду швидких, і планується зробити це ще у дев’яти лікарнях міста.

«Хаотичне паркування уповільнює рух швидких. Через безвідповідальних водіїв швидкі втрачають дорогоцінний час, який комусь може вартувати життя», – наголосив Костянтин Усов.

Делініатори у місцях під’їзду медичного спецтранспорту вже встановили у Київській міській клінічній лікарні швидкої медичної допомоги, Київській міській клінічній лікарні №8, Київській міській клінічній лікарні №9 та Дитячій клінічній лікарні №7.

За потреби упорядковуватимуть також і території лікарень. Зокрема, на території лікарні швидкої допомоги встановлять обмежувальні знаки. Відповідно, автомобілі, які порушуватимуть там правила паркування, будуть евакуйовані.

Читайте також: Ціни на квартири в Києві завершують 2020 рік зростанням

Нагадаємо, що оренда квартир в Києві в листопаді 2020 року користувалася високим попитом, на ринку зафіксована важлива тенденція.

Джерело