Реєстрація /

Біля Київської міської клінічної лікарні № 12 обмежили парковку

Встановили 80 делініаторов.

Біля Київської міської клінічної лікарні № 12 на вулиці Професора Підвисоцького столичні комунальники встановили 80 делініаторов. Очікується, що таким чином вдасться протистояти хаотичній парковці на даній локації. Порушники правил паркування створювали тут перешкоди для проїзду «швидких».

Про це стало відомо з повідомлення прес-служби КП «Центр організації дорожнього руху».

«Ми вживаємо заходів, щоб виключити хаотичні парковки біля Київської міської клінічної лікарні № 12 та Центрального дитячого поліклінічного відділення дитячої клінічної лікарні № 7 по вулиці Професора Підвисоцького в Печерському районі. На жаль, порушники правил паркування створювали тут перешкоди для проїзду «швидкої». Наші фахівці розробили і затвердили в належному порядку нову схему організації дорожнього руху на цій локації», – йдеться в повідомленні.

Зокрема, на вулиці Підвисоцького вже встановлено 80 делініаторов, 8 дорожніх знаків 3.34 «зупинка заборонена». Роботи з облаштування нової схеми тривають.

Читайте також: Чому в Україні не вводять в експлуатацію зведені будинки: що відбувається з ДАБІ і чи є вихід

Раніше повідомлялося, що Київська міська рада може розглянути нові правила розміщення кіосків у столиці.

Проект рішення передбачає можливість прибрати близько 70% МАФів у Києві до 2024 року. У документі мова йде про МАФи, які псують зовнішній вигляд міста і заважають комфорту громадян. Кіоски повинні бути прибрані з територій біля станцій метро, ​​біля зупинок громадського транспорту і ті, які розташовані вздовж основних транспортних магістралей.

Джерело