Реєстрація /

Акційна ціна на 3 квартири в ЖК «ARIA»!

Унікальний шанс придбати житло бізнес-класу в столиці за найкращою ціною!

Варто поспішити, всього 3 квартири в статусному та престижному комплексі в центрі Києва купуйте за новорічною акційною ціною – всього 37 000 грн/кв.м! Новорічна акція від БК GEOS – це унікальний шанс придбати бізнес-клас в столиці за найкращою ціною!

ЖК «ARIA» – флагманський проєкт компанії GEOS в Києві. 5 секцій від 3 до 25 поверхів, з яких 4 – житлові і одна – офісна, створених в єдиній футуристичній концепції, незабаром стане новою архітектурною домінантою Печерського району.

І, безумовно, «ARIA» – дійсно вигідний для інвестування з дуже багатьох причин.

На перших поверхах для комфорту мешканців будуть нежитлові приміщення під магазини, офіси, салони краси, фітнес-центри та інші сфери послуг.

Для авто передбачений підземний паркінг. У комплексі багаторівнева зовнішня та внутрішня система безпеки, в базову комплектацію якої увійде контроль доступу, мережа інтелектуальних домофонів, облік використання енергоресурсів, система пожежної безпеки тощо.

Акційна ціна на три квартири в ЖК «ARIA»

Більш детальну інформацію про сучасні квартири в комплексі можна дізнатися в центральному відділі продажів: м. Київ, вул. Гоголівська, 14.

Джерело