Реєстрація /

Акція від «Укрбуд»! Подовжуємо літо та знижки*

Власне житло – найвигідніша інвестиція в майбутнє Вашої родини. Сучасні фасади, продумані планування квартир, зручне місце розташування – неповний перелік переваг, передбачених під час будівництва. Корпорація «Укрбуд» створює простір для втілення Ваших найсміливіших дизайнерських фантазій.

Власне житло – це реальність! Скористайтесь можливістю з 22 серпня 2017 року по 30 вересня 2017 року отримати знижку на придбання квартир* у розмірі 5%**.

Умови акції:

В акції беруть участь інвестори, які укладуть Договори про Участь у Фонді фінансування будівництва з 22.08.2017 р. до 30.09.2017 р. Акція діє з 22.08.2017 р. до 30.09.2017 р. включно. Кількість квартир обмежена.

Знижка у розмірі 5%** надається на квартири* в таких житлових комплексах, як:

ЖК «Казка» – на останні квартири

ЖК «Злагода» – на всі квартири

ЖК «Харківський» – на всі квартири

ЖК «Новомостицький» – на всі квартири в 1-3 секції

ЖК Lake House – на всі квартири

ЖК «Покрова» – на всі квартири

ЖК Friendly House – на всі квартири

ЖК «Академ-Парк» 1 будинок – на всі квартири

ЖК Crystal House – на всі квартири

ЖК Twin House – на всі квартири

Для отримання більш детальної інформації запрошуємо Вас до центрального відділу продажу за адресою: м. Київ, вул. Є. Сверстюка (М. Раскової), 23, 1 поверх, тел.: (044) 390-30-86

*Акція дійсна для окремих квартир. Інформація про квартири, на які діють знижки, надається у відділі продажу. Кількість квартир обмежена.

**Знижка у розмірі 5% надаються при 100% оплаті. Інформація про квартири, на які діє знижка, надається у відділі продажу.

***Знижки за іншими спеціальними пропозиціями не сумуються.

*PR-матеріал компанії

Теґи