Реєстрація /

У центрі Києва 1 квітня буде тимчасово заборонено рух усіх видів транспорту

Проїхати буде важко.

1 квітня з 19:00 до 23:00 буде заборонено рух усіх видів транспорту вул. Малою Житомирською, Софійською, пров. Рильським, Володимирським проїздом та вул. Володимирською (від вул. Ірининської до вул. Великої Житомирської) у зв’язку з проведенням фестивалю «Французька весна в Україні» на Софійській площі. Підписане відповідне розпорядження Київської міської державної адміністрації.

На час проведення заходу у роботу маршрутів наземного пасажирського транспорту загального користування, шлях слідування яких проходить через місце проведення Фестивалю, буде змінено.

1 квітня рух транспорту на вул. Хрещатик з 19:00 до 22:00 буде дозволено.

Також водіям варто готуватися і до перекриття вулиць 9 квітня. Поки офіційної інформації стосовно того, де буде заборонено рух немає, але оскільки маршрут марафону залишиться незмінним, то, скоріше за все, вулиці перекриють ті ж, що і минулого року у певні години: вул. Петра Сагайдачного, Контрактова площа, Дніпровський узвіз, Набережне шосе, вул. Набережно-Хрещатицька, Гаванський міст, вул. Набережно-Рибальська, Московський міст, вул. Труханівська, Володимирській узвіз, міст Метро.

Раніше повідомлялося, що на естакадному з'їзді на вулицю Саперно-Слобідську обмежать рух.