Реєстрація /

Зріс попит на дорогі заміські будинки

Активність покупців зростає

У квітні зросла активність покупців у категорії заміських будинків. Заміські будинки склали 27% ринку елітної нерухомості в квітні. Про це повідомили аналітики компанії Park Lane.

«Це пояснюється сезонним чинником, а також наявністю у продажу цікавих пропозицій по дійсно вигідними цінами. В цілому тренд в елітному сегменті розвивається по висхідній, що видно по рівню капіталовкладень, кількістю звернень і переглядів. Думаю, травень, незважаючи на свята, також покаже нам позитивні тенденції», – каже Вікторія Барабаш, Генеральний директор АН Park Lane.

У квітні покупці віддавали перевагу особняки площею 300-500 кв. м повністю обладнаним і готовим для комфортного проживання, переважно в Обухівському і Вишгородському, частково в Одеському напрямках. Вартість такого придбання перебуває в діапазоні від 1 тис. до 1 тис. 800 дол./кв. м.

Пріоритетами для покупців в заміському сегменті були будинки від 2010 років споруди, з ділянкою від 10 соток, розташуваних поблизу водойми або лісової зони, зручними під'їзними шляхами і охороною (контролем доступу).

Раніше повідомлялось, що розпочався сезон оренди заміських будинків.