Реєстрація /

Травень 2017 - Сторінка 10086

Новий колектор у Києві почне працювати з вересня

Вже у вересні у Києві має запрацювати друга нитка головного міського каналізаційного колектора, будівництво якого завершується. Станом на зараз об’єкт готовий на 92%. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко.

Рух транспорту біля метро «Нивки» ще більше ускладнюється

З 1 червня до 1 вересня 2017 року в зв’язку з реконструкцією транспортного вузла на перетині просп. Перемоги та вул. Данила Щербаківського буде закрито рух на шляхопроводі біля станції метро «Нивки».

Через борги за газ гарячу воду «відрізали» мешканцям двох районів Києва

Компанія «Київтрансгаз» повністю зупинила газопостачання ТЕЦ-6. Через це припинено подачу теплоенергії на Оболонь, Троєщину, Райдужний і Воскресенський масиви – на 3 тис. 138 об'єктів.

Енергосервіс – це соціальна розстрочка для мешканців на утеплення їх будинків

Енергосервіс для житлового фонду – це така собі соціальна розстрочка для мешканців на утеплення і загалом підвищення енергоефективності їх будинку. Про це ІАП «Столична нерухомість» розповів Олексій Корчміт, радник голови Держагентства з енергоефективності і енергозбереження.

Забудовники більше не розроблятимуть детальні плани територій

Розробка детальних планів територій інвесторами-забудовниками повністю себе дискредитувала. Зрештою, у всьому світі схожі документи готують за бюджетні кошти.

Китайці готові побудувати метро на Троєщину за чотири роки

На будівництво нової гілки метро – на Троєщину, яка має складатися з 14 станцій, три з яких пересадочні, знадобитися, приблизно, чотири роки.

«Кіосків на колесах» та літніх майданчиків у Києві поменшає

Кожна одинадцята точка пересувної торгівлі у Києві і кожен четвертий літній майданчик працюють незаконно. Але невдовзі їх кількість суттєво зменшиться.

Експерти пропонують збільшити вартість паркування у Києві

Одне паркувальне місце у Києві має приносити в бюджет, в середньому, 80 грн. в день, але зараз надходження у 5 разів менші. Про це розповів Михайло Серебряков, експерт групи «Реанімаційний Пакет Реформ для Києва».

Ущільнювати існуючу забудову у Києві вже нема куди

Ущільнювати вже існуючу забудову Києва вже не дозволяють ні мешканці, ні будівельні норми. Про це розповів Сергій Броневицький, начальник комунальної організації «Київгенплан».

Забудовника підозрюють у судових позовах до самого себе

Київрада повинна активно моніторити позови громадян до забудовників і виступати в сумнівних судових процесах третьою стороною.