Реєстрація /

Лютий 2017 - Сторінка 10086

Із забудовника через суд хочуть стягнути майже 41 мільйон гривень

Прокуратура міста Києва у судовому порядку вимагає стягнути з будівельної компанії майже 41 млн. грн. пайових внесків на розвиток інфраструктури міста.

Українці активно встановлюють сонячні панелі на своїх будинках

В Україні збільшується кількість домогосподарств, які купують сонячні панелі для отримання альтернативної енергії і наразі щоквартально спостерігається ріст на 40-45% таких домогосподарств.

Завершення проектування частини Подільського мостового переходу обійдеться майже у 55 мільйонів гривень

Завершення проектування частини Подільського мостового переходу обійдеться майже у 55 КП «Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд Києва» за результатами тендеру замовило ТОВ «Інститут «Київдормістпроект»» завершення проектування частини Подільського мостового переходу за 54 млн. 800 тис. грн.

Об'єкти комунальної власності обладнають лічильниками тепла

Бюджетні установи та об'єкти комунальної власності Києва оснастять системами обліку теплової енергії та гарячого водопостачання, де вони не встановлені або знаходяться в несправному стані.

На проспекті Генерала Ватутіна хочуть побудувати спортивний комплекс

Київська міська державна адміністрація оголосила інвестиційний конкурс на будівництво спортивного комплексу на проспекті Генерала Ватутіна в Деснянському районі, орієнтовна вартість якого становить понад 273 млн. грн.

Рух на Шулявському шляхопроводі відкриють в обмеженому режимі

Рух на Шулявському шляхопроводі відкриють в обмеженому режимі.

Столиці не загрожує масове підтоплення

Ситуація з можливими підтопленнями у Києві є контрольованою та столичним мешканцям наразі не варто хвилюватися через виникнення надзвичайних ситуацій.

Житло в оренду від держави: яке у нього майбутнє?

В Україні активно заговорили про створення ринку орендного житла, коли орендувати квартиру можна буде у держави. Про те, які перспективи у цієї ініціативи дізнавався ІАП «Столична нерухомість».

Через обвал рух по Шулявському мосту перекрито (фото)

27 лютого ввечері обвалилася частина Шулявського мосту, а саме частина бетонної огорожі, яка впала з мосту поблизу припаркованих під ним автомобілів. На щастя, ніхто не постраждав.

У забудовника забрали землю біля Батиєвої гори

Суди першої та другої інстанцій визнали законними вимоги прокурора про відсутність у приватного товариства права забудовувати земельну ділянку площею близько 2 тис. 400 кв. м. біля Батиєвої гори у Києві.