Реєстрація /

Січень 2017 - Сторінка 10086

Підключення до електричних мереж подорожчало в кілька разів

Більш ніж в шість разів зросла в цьому році питома вартість нестандартного приєднання до електромереж до рівня 3 тис. 700-11 тис. 300 грн./КВт.

Борги за тепло виросли

Станом на 1 січня 2017 року заборгованість населення столиці за опалення склала 1 млрд. 591 млн. грн., а сума боргів за гарячу воду становить 362 млн. 600 тис. грн.

Виділять гроші на будівництво Подільсько-Воскресенського мосту

Депутати Київської міської ради мають намір внести зміни до видаткової частини бюджету міста на 2017 рік, передбачивши 625 млн. 300 тис. грн. на будівництво Подільського мостового переходу через Дніпро.

«Укрбуд» продовжує долучати киян до здорового способу життя*

Зимові морози – це не завжди привід відсиджуватися вдома з чашкою чаю. Часто це ще й чудова можливість всією сім'єю долучитися до активних видів спорту. Тим більше що можливостей цих у киян з кожним днем ​​стає все більше.

До «Євробачення» обіцяють відремонтувати дороги

Київська адміністрація має намір навесні максимально швидко провести ремонт доріг, щоб уникнути заторів під час проведення пісенного конкурсу «Євробачення-2017».

Чиновник «заробив» на ремонті дитсадка півмільйона гривень

Начальника управління житлово-комунального господарства та будівництва Печерської райдержадміністрації судитимуть за службову недбалість, розтрату бюджетних коштів на будівництві школи.

Під Києвом побудують спортивну арену

У місті Біла Церква на Київщині планують збудувати перший в Україні модульний критий велотрек за проектом німецької компанії Schuermann architekte.

Мешканці Києва наростили борг за електроенергію

Станом на 1 січня 2017 року загальний борг столичних споживачів за електроенергію склав 677 млн. 700 тис. грн.

Локації «Євробачення» звільнять від зовнішньої реклами

До «Євробачення-2017» основні локації конкурсу будуть звільнені від засилля рекламних конструкцій.

Платіжки «холодних» квартир у будинках з лічильниками не перерахують

ПАТ «Київенерго» не перераховуватиме плату за тепло мешканцям, у квартирах яких було холодніше санітарної норми у +18 градусів, якщо їхній будинок обладнаний лічильником тепла.