Зарегистрироваться /

Комунальники звинуватили в пробках недосвідчених водіїв

У чиновників знайшлося пояснення нечищені дорогах.

У Києві для прибирання прибудинкових територій міста від снігу задіяно близько 5 тис. Двірників і двох сотень одиниць техніки. Про це заявив глава Мінрегіону Геннадій Темник.

За його словами, пробки, які дійсно мали місце, були викликані тією обставиною, що не всі водії були готові до снігопаду.

«Так, були пробки. Але вони викликані тим, що не всі водії були готові до снігопаду і ожеледиці. Хтось їхав ще на літній гумі, комусь не вистачало професіоналізму впоратися на сніговій дорозі з керуванням і, як наслідок, виникали аварії, що теж викликало затори і т.п. Крім того, прибирання вулиць перешкоджає припаркований по обидва боки проїжджої частини транспорт», - зазначив міністр.

За даними прес-служби, в центральній частині Києва встановлено та забезпечено обслуговування 37 одиниць мобільних туалетних кабін. У Печерському і Шевченківському районах столиці встановлено 244 контейнера для збору твердих побутових відходів. Вивіз твердих побутових відходів здійснюється відповідно до графіка, в разі необхідності додатково залучаються сили і засоби.

Раніше повідомлялося, що взимку авто заважають чищенню вулиць евакуюють.

Теги