Реєстрація /

У Києві від опалення вже відключили 97% житлових будинків

Подають заявки на відключення.

Комунальне підприємство «Київтеплоенерго» завершує відключення житлових будинків від тепла. На сьогодні ця робота вже завершена в будинках, що обслуговуються районними керуючими компаніями. Про це повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

За індивідуальними заявками відключено понад 99% житлових будівель ОСББ і ЖБК та майже 80% відомчого житла.

«Процес відключення систем опалення в закладах соціальної сфери, зокрема лікарнях, поліклініках, школах, дитсадках тощо, триває, оскільки відбувається за письмовими заявками їхніх керівників, враховуючи специфіку закладів», – пояснив Петро Пантелеєв.

Нагадаємо, завершення опалювального сезону в столиці почали 28 березня у зв’язку із суттєвим потеплінням.

Раніше повідомлялося, що Київщина продовжує нарощувати роботи з влаштування фортифікаційних споруд. Йде розвиток оборонних рубежів та ефективної системи інженерних загороджень. Вже встановлено близько 10 тис. бетонних пірамід, облаштовано протитанковий рів та інші невибухові загородження.

Про це йдеться у повідомленні начальника Київської ОВА (ОДА) Руслана Кравченка.

«Облаштовуємо ефективну систему інженерних загороджень, щоб мешканці Київщини почувалися в максимальній безпеці. Будівництво ведеться відповідно до державних завдань. Усі роботи узгоджуємо з військовими відповідно до потреби та доцільності», – зазначив він.

Джерело