Реєстрація /

Київ майже готовий до опалювального сезону

Завершують підготовку.

Київ на фінальній стадії підготовки до наступного опалювального сезону.

Про це заявив мер Києва Віталій Кличко.

«Комунальне підприємство «Київтеплоенерго» здійснює масштабну реконструкцію на запланованих ділянках тепломереж. Цього року ми загалом замінимо понад 100 км аварійних труб на найбільш проблемних ділянках у всіх районах міста. Також усунули 6,5 тисяч пошкоджень на тепломережах та пошкоджень, що виникли в результаті гідравлічних випробувань», – сказав Віталій Кличко.

Він зазначив, що якісне проведення гідравлічних випробувань влітку допомагає уникнути аварійних ситуацій взимку, коли тепло вже запущене.

«Нагадаю, випробування цього року розпочали майже на місяць пізніше. В травні, а не в квітні, як зазвичай. – Через карантин, коли багато киян перебували вдома. Тому роботи розпочали пізніше і здійснювали більш інтенсивно, щоб встигнути підготувати теплотраси до початку опалювального сезону та усунути всі пошкодження», – повідомив мер столиці.

«Київтеплоенерго» також підготувало до зими всі столичні станції теплопостачання і котельні. Там здійснили необхідні ремонти.

Стаття по темі: Як отримати «теплий кредит» та утеплити житло за рахунок держави в 2020 році

Раніше повідомлялося, що Київтеплоенерго готує столичні ТЕЦ до наступного опалювального сезону. Ремонтні роботи проводяться без припинення гарячого водопостачання до помешкань киян

Джерело