Реєстрація /

Із 28 жовтня до 1 листопада перекриють рух підмостовим проїздом Дегтярівського шляхопроводу (схема)

Роблять ремонт.

У межах реконструкції Дегтярівського шляхопроводу з 28 жовтня до 1 листопада буде перекрито рух транспорту підмостовим простором на примиканні вулиці Олександра Довженка з вулицею Олени Теліги. Про це інформує комунальна корпорація «Київавтодор».

На час перекриття рух розв’язкою організовано за принципом турбіни. Проїзд забезпечено в усі напрямки, працюють тимчасові світлофори.

«Київавтодор» перепрошує за тимчасові незручності та просить врахувати зміни під час планування маршруту.

ремонт

Раніше КП «Київтеплоенерго» завершило ремонт пошкодження магістрального трубопроводу в Телеграфному провулку в Печерському районі. Про це повідомляє комунальне підприємство.

Увечері 24 жовтня, одразу після локалізації пошкодження, аварійна бригада приступила до ремонту мережі та працювала в цілодобовому режимі. Спочатку аварійники розрили місце пориву та демонтували пошкоджену ділянку тепломережі діаметром 400 мм. На її місце було змонтовано нову сталеву трубу, виконано гідроізоляцію та утеплення. Під час ліквідації пошкодження було задіяно 5 одиниць спецтехніки та близько 10 осіб персоналу. Одразу після завершення ремонтних робіт розпочалась подача теплоносія до понад 230 будівель.

Раніше повідомлялося, що визначені об'єкти, які відновлюватимуть в першу чергу.

Джерело