Реєстрація /

Фахівці обстежили всі будівельні майданчики «Київміськбуду»

Є проблеми з прокладання інженерних мереж.

Відбулось друге засідання Комісії щодо вирішення проблемних питань пов’язаних із діяльністю ПрАТ «ХК «Київміськбуд». Про підсумки результатів засідання розповів голова Комісії – заступник голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень Владислав Андронов.

«Під час другого засідання ми підбили підсумки, що вдалось виконати за місяць роботи Комісії, утвореної на початку березня. На запити Комісії до ПрАТ «ХК «Київміськбуд» і Київради ми отримали вичерпну інформацію, яку проаналізуємо. Водночас фахівці «Київміськбуду» обстежили всі будівельні майданчики – загалом понад 120 будинків. Також члени Комісії вивчили поточний стан справ і спільно з командою визначили напрями, за якими рухатимемося далі», – зазначив Владислав Андронов.

Разом із тим, на засіданні затвердили план роботи Комісії та заслухали доповіді членів Комісії щодо проблемних питань, пов’язаних із прокладанням інженерних мереж до об’єктів будівництва житлових комплексів і можливих шляхів їх вирішення.

Визначені члени Комісії отримали завдання спільно з постачальниками житлово-комунальних послуг напрацювати рекомендації для оптимізації прокладання інженерних мереж до побудованих житлових комплексів та їх підключення.

Раніше повідомлялося, що утворено Комісію щодо вирішення проблемних питань, пов’язаних із діяльністю ПрАТ «ХК «Київміськбуд».

Джерело