Реєстрація /

Як оголошенню присвоїти Преміум-статус?

Зробити своє оголошення помітнішим і залучити більше переглядів можна завдяки покупці Преміум-статусу для свого оголошення. Тоді воно буде вигідно візуально виділяться в списку оголошень, що забезпечить велику кількість переглядів користувачів, які шукають відповідну нерухомість.

ПЕРЕВАГИ ПРЕМІУМ-СТАТУСУ

Найзручнішим і найоптимальнішим способом оплати Преміум-статусу для свого оголошення є оплата в інтернеті банківською картою. Ознайомтесь детальніше, як СПЛАТИТИ ПРЕМІУМ-СТАТУС ЗА ДОПОМОГОЮ БАНКІВСЬКОЇ КАРТИ.

Також Ви можете придбати Преміум-статус, відправивши SMS-повідомлення з текстом: TAG PR код оголошення (напр. W-12345). Щоб виділити оголошення і додати йому Преміум-статус на 5 днів відсилайте SMS-повідомлення на номер 576 (вартість повідомлення 10 грн.*), на 10 днів – на номер 2101 (вартість повідомлення 15 грн.*), на 20 днів – на номер 2404 (вартість повідомлення 25 грн.*)

Щоб не помилитися з кодом оголошення, якому Ви хочете надати Преміум-статус, знайдіть це оголошення у списку та натисніть на піктограму у вигляді корони, після чого Ви побачите всю інформацію про те як привласнити Преміум-статус саме цьому оголошенню.

У випадку помилки в тексті SMS претензії відправника не приймаються.

Якщо Ви бажаєте виділити багато своїх оголошень одночасно і (або) запропоновані способи оплати Вас не влаштовують – зв'яжіться з редакцією порталу, ми допоможемо вирішити це питання.

*Вартість SMS на короткі номери наведена з урахуванням ПДВ і без урахування зборів в ПФ. Додатково утримується збір до Пенсійного фонду у розмірі 7,5% від вартості SMS без урахування ПДВ.